Tewerkstellingsformules

Vaste werknemer, freelancer of contractor

Met een vast contract, als freelancer of op contractingbasis: het kan bij Strand Associates Consulting allemaal. Omdat elke kandidaat maar ook elk bedrijf uniek is, zetten we talent op 3 verschillende manieren aan het werk. In ICT, Scientific, Supply Chain & procurement of Oil & gas.

  • Met een vast contract
    Je gaat meteen vast in dienst bij onze opdrachtgever en mag je voortaan hun nieuwe werknemer noemen. Strand Associates Consulting begeleidt je voor, tijdens en na de wervings- en selectieprocedure. Je kan erop vertrouwen dat we er altijd naar streven om jouw persoonlijke verwachtingen en het aanbod van onze klant op één lijn te krijgen. In alle openheid en zonder blabla.

  • Als freelancer op projectbasis
    Kies je voor de vrijheid van een bestaan als freelancer? Dan vind je in ons de partner bij uitstek om net die uitdagende opdrachten weg te kapen die jou het beste liggen. Jij behoudt je freelance-statuut, en onze opdrachtgever krijgt er voor de duur van zijn project een ervaren specialist bij. Deal?

  • Als contractor in dienst van Strand Associates Consulting
    Strand Associates Consulting wordt jouw werkgever maar zet jou aan het werk bij één of meerdere klanten. Je hebt de zekerheid van een vast contract want je bent gewoon één van ons. Maar tegelijk stap je ook van het ene boeiende klantenproject in het andere, of verdeel je je tijd tegelijkertijd over meerdere projecten bij verschillende klanten.

Vertel ons wie je bent en hoe je wil werken. Wij zetten je carrière op het juiste spoor in jouw vakgebied. Schrijf je nog vandaag in.

Snel zoeken
Interessante vacatures
inBrussels (Center)
inregio Antwerpen-Zuid
inAntwerpen (Linkeroever)
inOost Vlaanderen
inLonderzeel
inAntwerpen
inOost-Vlaanderen
Alle vacatures
Recommended by

Hoe formuleer je een goede aanbeveling op LinkedIn voor een vriend(in) of collega en kom je zelf ook goed uit de verf? Lees onze tips en schrijf voortaan pareltjes van 'recommendations'.

Lees meer