Waarom Strand?

Strand Associates Consulting als partner voor je carrière

 • Praat met een specialist
  Jij bent specialist in ICT, Scientific, Supply Chain & procurement of Oil & gas? Dan zal het zeker klikken, want wij zijn dat namelijk ook. Voor elk vakgebied hebben wij een gespecialiseerd team dat de markt op zijn duimpje kent. Pikken we nieuwe trends op die belangrijk zijn voor jouw carrière? Dan ben je de eerste om het van ons te horen.

 • Werk zoals je wil
  Zijn wij een selectiekantoor? Ja, maar nog veel meer. Je kan bij ons solliciteren voor een vast contract bij een van onze opdrachtgevers, op projectbasis als freelancer, of als contractor in dienst van Strand Associates Consulting.

 • Kies voor een coach
  Een goede ‘go-between’ is goud waard. Maar met een ervaren coach aan je zij ben je 10 keer zo sterk. Bij ons ben je meer dan een interessant cv. Je kan voor, tijdens en na je aanwerving rekenen op persoonlijke begeleiding en advies voor nu én voor de toekomst.

 • Haal voordeel uit onze reputatie in rekrutering & selectie
  Als je door Strand Associates Consulting wordt aanbevolen, wil dat al wat zeggen. Onze klanten weten dat we onze beloftes waarmaken: we leveren kwaliteit, snel en doelgericht, zonder blabla. Een reputatie die we koesteren en waar ook jij van mee geniet.

 • Vergeet de poeha
  Van mens tot mens en zonder holle slogans of centimeters dikke rapporten. Dat is hoe je met ons communiceert. No-nonsense, direct en open. Net zoals heel onze aanpak dus. Op het scherp van de snee.

Ook aanbevolen worden door Strand Associates Consulting? Schrijf je hier in en je hoort ons snel terug.

Snel zoeken
Interessante vacatures
inBrussels (Center)
inregio Antwerpen-Zuid
inAntwerpen (Linkeroever)
inOost Vlaanderen
inLonderzeel
inAntwerpen
inOost-Vlaanderen
Alle vacatures
Recommended by

Hoe formuleer je een goede aanbeveling op LinkedIn voor een vriend(in) of collega en kom je zelf ook goed uit de verf? Lees onze tips en schrijf voortaan pareltjes van 'recommendations'.

Lees meer