Werkwijze

Van interview en aanwerving tot opvolging

Vertrouw Strand Associates Consulting je zoektocht naar een nieuwe job toe en je weet op elk moment waar je aan toe bent. In elke stap van de selectieprocedure krijg je heldere feedback. Kort op de bal en zonder onnodige franjes.

 1. Schrijf je in of solliciteer online
  Je hebt 2 mogelijkheden om je zoektocht naar werk via Strand Associates Consulting aan te vatten: je solliciteert spontaan door je gewoon online bij ons in te schrijven. Of je duikt in ons jobaanbod en reageert op een van onze vele vacatures. In beide gevallen hoef je niet lang op een reactie te wachten. We bellen je snel op om kennis te maken en een interview in te plannen bij ons op kantoor.

 2. Selectie: interview & testing
  Je komt bij ons op gesprek en we praten uitvoerig over wie je bent, wat je zoekt, hoe je je loopbaan ziet, enz. We leggen je één of meerdere vacatures voor, of we bespreken je potentieel en je vooruitzichten op langere termijn. Afhankelijk van de richting die je uit wil en de jobs die we je te bieden hebben, volgt vaak ook nog een persoonlijkheidstest en een evaluatie van je technische competenties.

 3. Matching & aanwerving
  Wil een klant je ontmoeten, dan regelen we voor jou de afspraken. Na elk gesprek krijg je van ons feedback. Wat vond de klant? Hoe wil hij verder? En natuurlijk maken we ook jouw feedback over aan de klant. Is de deal rond, dan volgen we het contractvoorstel op en boeken we een afspraak om het te ondertekenen.

 4. Opvolging
  Proficiat! Je begint aan een nieuw hoofdstuk in je carrière. Vast in dienst, als freelancer of als contractor in ons eigen team. Ook na je nieuwe start blijven we in contact. Want dat is toch precies wat een coach doet? Je begeleiden en meegroeien op lange termijn?

Specialist in ICT, Scientific, Supply Chain & procurement of Oil & gas? Dan moeten we eens praten. Schrijf je online in en we nodigen je snel uit om kennis te maken. 

Snel zoeken
Interessante vacatures
inBrussels (Center)
inregio Antwerpen-Zuid
inAntwerpen (Linkeroever)
inOost Vlaanderen
inLonderzeel
inAntwerpen
inOost-Vlaanderen
Alle vacatures
Recommended by

Hoe formuleer je een goede aanbeveling op LinkedIn voor een vriend(in) of collega en kom je zelf ook goed uit de verf? Lees onze tips en schrijf voortaan pareltjes van 'recommendations'.

Lees meer