Waarom Strand?

Waarom specialisten rekruteren via Strand Associates Consulting?

 • Vertrouw op een ervaren vakexpert
  Als u met ons werkt, gaat u niet alleen in zee met een gereputeerd selectiekantoor. U krijgt er ook nog es een doorgewinterde gesprekspartner bij. Want uw niche is ons actieterrein: ICT, Scientific, Supply Chain & procurement, Oil & gas.

 • Ontmoet uitsluitend zorgvuldig geselecteerde kandidaten
  U weet het net zo goed als wij: een sollicitant is meer dan zijn cv. Daarom raden we u enkel kandidaten aan die we uitgebreid geïnterviewd – en als het moet ook getest – hebben volgens onze beproefde selectiemethode.

 • Vul uw vacature snel in
  U gaat liever niet over één nacht ijs om nieuw talent aan boord te halen. Maar uw vacature kan ook geen maanden blijven open staan want uw onderneming of project moet vooruit. Dat treft! Strand Associates Consulting werkt doelgericht en met één focus: resultaat.

 • Kies de contractformule die u wenst: vast, freelance of contracting
  Zoekt u een nieuwe vaste werknemer? Of haalt u liever een freelancer of een contractor in huis voor de duur van uw project? U kiest gewoon de tewerkstellingsformule die op dat moment het beste aan uw behoefte beantwoordt.

 • Krijg eerlijke en open feedback
  In elke fase van het rekruterings- en selectieproces hebt u de nodige info binnen handbereik om snel te kunnen beslissen. Open, eerlijke feedback. Geen lijvige verslagen, maar de essentie, én in mensentaal. En als een opdracht ons niet haalbaar lijkt, dan houden we u niet aan het lijntje met valse beloftes. Ook dat is integriteit.

Benieuwd waarom u aan ons een echte businesspartner heeft? Bel ons nog vandaag op +32 (0)3 206 51 20.

Snel zoeken
Interessante vacatures
inBrussels (Center)
inregio Antwerpen-Zuid
inAntwerpen (Linkeroever)
inOost Vlaanderen
inLonderzeel
inAntwerpen
inOost-Vlaanderen
Alle vacatures
Recommended by

Hoe formuleer je een goede aanbeveling op LinkedIn voor een vriend(in) of collega en kom je zelf ook goed uit de verf? Lees onze tips en schrijf voortaan pareltjes van 'recommendations'.

Lees meer