Strand Associates Consulting gaat over de grenzen op zoek naar talent.

De strijd naar gekwalificeerde professionals woedt hevig. De continuïteit van onze bedrijven komen hierdoor meer onder druk te staan. Nog meer hebben zij nood aan een sterke rekruteringspartner die kandidatennetwerken uitbouwt met stevige competenties. In de zoektocht naar uniek talent gaan we ver, heel ver! We gaan hiervoor zelfs de landsgrenzen over.

Zo werkt Strand Associates recent samen met lokale partners in onder andere Frankrijk, Spanje en Portugal. Deze investering in internationale samenwerkingen is bekroond met enkele ingenieurs die op projectbasis tewerkgesteld zijn en hebben we internationaal bemiddeld in een vast wervingstraject voor een top-3 Strategic Consultancy bedrijf.

 

Simon Peeters, Business Partner - Engineering: “Mijn verantwoordelijkheid ligt er in mijn klanten in contact te brengen met de juist geschoolde ingenieur die de continuïteit van hun projecten garandeert. Dit zorgt ervoor dat we ook over de landsgrenzen heen moeten kijken. Het is niet zomaar dat wij investeren in samenwerkingen met lokale partners!. Deze recente allianties in Spanje en Portugal is een voorsmaakje van hoe de werkgelegenheid de komende decennia zal evolueren. De wereld is één groot dorp en talent is schaars!”

 

Laurent Pays, Business Manager – Strand Associates Consulting: “Dit is nu net de kracht van onze interne organisatie; meertalige en gespecialiseerde consultants en de internationale mentaliteit in onze teams. Binnen onze ‘Project Sourcing’-oplossing nemen we op deze manier heel wat werk uit handen van onze klant en de internationale medewerker: van het zoeken naar een woonsplaats tot het op punt stellen van alle sociale documenten. Onze klant kan zich daardoor focussen op zijn project, onze project consult kan zich volledig toeleggen op zijn nieuwe missie. En dat is wat echt telt!”

 

Naast deze internationale samenwerking binnen onze “Project Sourcing” en “Interim Management” oplossingen heeft Strand Associates Consulting ook ervaring in vaste werving en selecties over de landsgrenzen heen:

Jonathan Bytebier, Business Consultant - Finance: “Als je met een klant intens samenwerkt die binnen de top-3 van Strategic Consultancy staat genoteerd en als je weet dat hun klanten de industry leaders zijn die strategisch management advies bij hen inwinnen. Dan weet je ook dat je enkel met de primussen binnen de industry moet praten. Als ik hiervoor gesprekken moet voeren met Franse toptalenten, dan neem ik dat er met veel plezier bij. Daar ligt nu net de uitdaging in deze veranderende wereld van hedendaags werken.”

 

Bent u ook op zoek naar uniek talent of wilt u meer weten over onze internationale selecties? Neem contact op met Laurent Pays: l.pays@strandassociates.be of +32 483 03 03 63

Nieuw item

Snel zoeken