Strand Associates Consulting gets recommended

Doorgaans bevelen wij de beste kandidaten aan onze klanten. Dat is de kracht van ons netwerk en daar zijn we bijzonder trots op.

Om ons concept te onderstrepen laten we ook graag onze klanten en kandidaten zelf aan het woord wat het voor hen betekent om met Strand samen te werken.

Periodiek zullen we op onze website het verhaal brengen van een aantal klanten en kandidaten.

We stellen u hierbij graag de eerste 3 klanten testimonials voor verspreid over 3 verschillende specialisaties ( ICT - Finance - Supply Chain)

Klik hier om alle recommendations te ontdekkken.


 

Euricom - klant SAC ICT

 

Ervaring heeft een naam. Sinds 1999 groeide Euricom uit tot een van de meest gerenommeerde softwareontwikkelaars binnen de Microsoft Visual Studio.NET-omgeving. Euricom maakt software op maat en concentreert behalve de kennis en ervaring één van de grootste pools van .NET-specialisten in België. En combineert zijn technologisch talent met een flinke portie gezond verstand. Zo wint de klant altijd.
www.euri.com

Klik hier voor de volledige recommendatie

 

Bain & company - Klant SAC Finance & strategy

 

Bain & Company behoort wereldwijd tot de absolute top 3 van specialisten in strategy consulting. Het bedrijf werd in 2012 voor het 10e jaar op rij door Consulting Magazine uitgeroepen tot ‘Best Consulting firm to work for’. In België is Bain & Company met zijn 110 medewerkers vooral actief in de financiële sector, in FMCG, Private Equity, Tech & Telco en Industry.
www.bain.com

Klik hier voor de volledige recommendation

 

CEVA Logistics - klant SAC Logistics & Supply chain

 

CEVA Logistics is een van ‘s werelds grootste supply chain management bedrijven die met ongeveer 50.000 betrokken medewerkers vooraanstaande oplossingen ontwerpt en implementeert voor grote en middelgrote nationaal en internationaal opererende ondernemingen in uiteenlopende sectoren. CEVA gebruikt haar operationele expertise om best-in-class diensten te leveren via haar geïntegreerde network bijna 170 landen.
www.cevalogistics.com

Klik hier voor de volledige recommendation

 

Snel zoeken