S.T.R.A.N.D.™ - training

Via de S.T.R.A.N.D.™ - training wordt je opgeleid tot ...

Strand Associates Consulting - YPP training

Sales Professional

Match de juiste persoonlijkheid met de juiste job! Vaak zijn de geknipte mensen niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging, dus zal je hen moeten overtuigen met de juiste argumenten. Find the need en begeleid jouw kandidaat(en) doorheen het hiring proces!

Talent Manager

Talent management wordt in een arbeidsintensieve markt steeds belangrijker: mismatches kunnen bedrijven zich niet meer veroorloven! Welke talenten zoeken jouw klanten? En welke talenten hebben jouw kandidaten? Stem beide af op elkaar door jouw eigen talenten aan te wenden en bij te schaven.

Resource Planner

Als business consultant moet je optimaal omgaan met de tijd van jouw klanten, van jouw kandidaten en van jezelf. Time is money! Ook je eigen budget, het budget van de klanten en de remuneratieverwachtingen van de kandidaten moet je optimaal managen.

Active Entrepreneur

Binnen jouw business unit treed je op als een gespecialiseerde ondernemer op een niche markt. Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van je eigen netwerk, je optimaliseert jouw imago en merknaam, je stelt targets en groeistrategieën op en je evalueert de successen en tegenslagen.

New Business Developer

Bouw je klantenportfolio uit! Stem samen met de teamverantwoordelijke een acquisitiestrategie op om zo optimaal mogelijk nieuwe klantenrelaties aan te gaan en uit te bouwen.

Dedicated Business Consultant

Je wordt klaargestoomd om ownership te claimen over je eigen business! Je bent het uithangbord van Strand Associates Consulting in jouw niche markt. Je onderhoudt de klantenrelaties, bouwt aan nieuwe en transformeert kandidaten in brand advocates!

Snel zoeken
Interessante vacatures
inBrussels (Center)
inregio Antwerpen-Zuid
inAntwerpen (Linkeroever)
inOost Vlaanderen
inLonderzeel
inAntwerpen
inOost-Vlaanderen
Alle vacatures
Recommended by

Hoe formuleer je een goede aanbeveling op LinkedIn voor een vriend(in) of collega en kom je zelf ook goed uit de verf? Lees onze tips en schrijf voortaan pareltjes van 'recommendations'.

Lees meer