} New CEO for Makro Belgium - Strand

10/4/2017 - Posted in  Supply Chain Management and Logistics

New CEO for Makro Belgium

Our expert's opinion

"Vincent Nolf, who already had experience with one of the subsidiaries of Makro, will take over from Antonio Baptista as the new appointed CEO for Makro Cash & Carry Belgium. Together they created a new strategy for Makro. I am really curious to see the development of their new concept."

- Koen Coehorst, Senior Associate

Nieuwe CEO voor Makro Belgium

Vincent Nolf is de nieuwe CEO voor Makro Cash & Carry Belgium: hij volgt in die positie Antonio Baptista op. Nolf was al de CEO van Metro, de zusterketen van Makro die zich op de horeca richt.

 

Samen nieuw concept ontwikkeld

Baptista verlaat echter niet onmiddellijk het bedrijf: hij blijft tijdens een overgangsperiode aan de slag als COO bij Makro. Baptista werkte al enige tijd samen met zijn opvolger: ze stonden samen aan de wieg van het nieuwe concept van Makro in België. 
 
“Ik ben blij dat ik mee aan de basis lig van de Makro zoals we die vandaag kennen. We hebben het laatste jaar een nieuwe strategie voor Makro gedefinieerd en ik hoop dat er op hetzelfde elan zal worden verdergegaan. De komende maanden zal ik stilaan loslaten zodat mijn opvolger de kans krijgt het roer over te nemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij dat goed zal doen”, aldus Baptista.
 
“Ik wil doorgaan op de ingeslagen weg. Makro is een sterk merk dat ik de komende jaren nog sterker wil maken dankzij de vernieuwde strategie”, voegt Nolf daar aan toe.

 

Source: Retail Detail

Other insights in Supply Chain Management and Logistics