} Director Leen Bakker quits - Strand

11/6/2017 - Posted in  Supply Chain Management and Logistics

Director Leen Bakker quits

Our expert's opinion

"Rob van der Noort, the current General Manager of Leen Bakker will resign. He was only running Leen Bakker as from 2015. He claims his work there is done and is starting a new challenge. Leen Bakker is currently searching for a replacement. Maybe they should give us a call?"

- Koen Coehorst, Senior Associate

Algemeen directeur Leen Bakker stapt op

Rob van den Noort vertrekt binnenkort als algemeen directeur bij Leen Bakker. Hij was nog maar sinds 2015 aan de slag in die functie, maar zegt dat zijn werk er opzit. Een opvolger is er momenteel nog niet.

 

“Goed gevoel”

Van den Noort was een belangrijk persoon in de overname van Leen Bakker door Gilde Equity Management. Het was zo de eerste keten die door Blokker Holding van de hand werd gedaan nadat het de strategie besloot aan te passen en zich volledig op Blokker toe te spitsen. Volgens Van den Noort zit daarmee zijn werk bij Leen Bakker erop. “Ik kijk met een goed gevoel terug op twee bijzondere jaren”, zegt hij volgens het FD. Eerder was Van den Noort algemeen directeur van Intertoys en werkte hij onder andere voor Somfy Group, Ikea Nederland en Philips Lighting.
 
De overname van Leen Bakker werd midden juli volledig afgerond. Met Gilde Equity Management komt het in handen van het moederbedrijf van die andere woonketen, Kwantum. De twee ketens zullen naast elkaar blijven bestaan, maar waarschijnlijk wordt de inkoopkracht van beide bedrijven gecombineerd.

 

Source: Retail Detail

Other insights in Supply Chain Management and Logistics