} Eelman is leaving C&A - Strand

11/22/2017 - Posted in  Supply Chain Management and Logistics

Eelman is leaving C&A

Our expert's opinion

"Chief Operation and Transformation Officer, Willem Eelman, has confirmed that he will leave textile retailer C&A. Before this, he was CFO. Very curious to see who will take his place."

- Koen Coehorst, Senior Associate

Willem Eelman verlaat C&A

Chief operation & transformation officer Willem Eelman heeft bevestigd dat hij textielketen C&A zal verlaten. Hij was van 2014 tot september 2016 CFO bij het bedrijf, waarna hij zijn huidige rol opnam.

 

Nieuw uitdaging

Eelman werd in september 2016 als CFO vervangen door Tjeerd van der Zee, maar verliet het bedrijf niet en kreeg een nieuwe functie waarin hij verantwoordelijk was voor het uitrollen van de omnichannelaanpak van C&A. Eelman laat nu verstaan dat hij terugkeert naar Nederland (het hoofdkantoor van C&A bevindt zich in Duitsland), om daar een nieuwe uitdaging te zoeken.
 
Voor Eelman aan de slag ging spendeerde hij heel wat jaren bij Unilever in verschillende rollen. Van 2010 tot 2014 was hij er chief information officer.
 
C&A heeft sinds deze zomer met Alain Caparros een nieuwe CEO, die de zware taak heeft om het transformatieplan van de keten in goede banen te leiden. Daarbij wordt er ongeveer 1 miljard euro geïnvesteerd in het opwaarderen van de winkels en moeten niet rendabele vestigingen de deuren sluiten.

 

Source: Retail Detail

Other insights in Supply Chain Management and Logistics