} Record delivery time for Hunkemöller - Strand

12/18/2017 - Posted in  Supply Chain Management and Logistics

Record delivery time for Hunkemöller

Our expert's opinion

"During the holidays, lingerie retailer Hunkemöller is offering a special service to a part of its customers. The people living within the ring of Amsterdam or Antwerp can order a product, which will be delivered within two hours. Good news for last-minute christmas shoppers!"

- Koen Coehorst, Senior Associate

Hunkemöller levert binnen twee uur aan de deur

Lingerieketen Hunkemöller biedt in aanloop naar de feestdagen een deel van zijn klanten een nieuwe service. Wie binnen de ring van Amsterdam of Antwerpen woont, kan zijn aankoop immers binnen twee uur laten leveren.

Parcify

Klanten die hun bestellingen online plaatsen en binnen de juiste regio wonen, krijgen minstens tot het einde van het jaar de mogelijkheid om hun bestelling binnen twee uur geleverd te krijgen. Daarnaast kunnen klanten uit die binnensteden, die in de flagshipstores in Amsterdam of Antwerpen shoppen, voortaan binnen twee uur hun aankoop aan huis laten leveren, zodat ze er niet mee moeten sleuren terwijl ze de rest van hun kerstaankopen doen. Daarvoor moeten ze wel binnen de juiste regio verblijven. De verzending kost wel 9,95 euro per levering. Klanten kunnen er ook voor kiezen om de aankopen tot vijf dagen later te ontvangen.

Voor de levering werkt Hunkemöller samen met de fietskoeriers van Parcify. De nieuwe services zijn minstens tot 31 december beschikbaar: daarna zal Hunkemöller bekijken of ze een langer leven beschoren zijn.

Hunkemöller is niet de eerste keten die een soortgelijke service lanceert: zo is het bij Vanden Borre al mogelijk om online bestellingen na 30 minuten af te halen in een winkel naar keuze, en levert de Antwerpse Carrefour Market Groenplaats aankopen uit de winkel binnen een uur met de hulp van fietskoeriers aan huis.

 

Source: Retail Detail

Other insights in Supply Chain Management and Logistics