Carrièregroei bij Strand: Een gesprek met Louise Etienne

Geschreven door
Alyssa Lefever
Sisu - Alyssa Lefever
  • Testimonial
  • Pharmaceutical Affairs
  • 02min. leestijd

Ter ere van de Women's History Month zetten we de vrouwen in de schijnwerpers die bijdragen aan de toekomst en het succes van de Life Sciences sector. We spraken onlangs met Project Consultant Louise Etienne over haar professionele groei en de Strandie-ervaring.  

 

Voldoende carrièremogelijkheden 
 

In mijn vorige functie waren mijn verantwoordelijkheden het ondersteunen van teams tijdens het indieningsproces van twee nieuwe producten. Mijn doel was om te helpen bij de lancering en ervoor te zorgen dat we voorbereid waren op eventuele audits.


Ik genoot vooral van de samenwerking en het werken in teams, omdat we zo van elkaar konden leren en een breder inzicht kregen in zowel de behoeften van de klant als de activiteiten van de afdeling.


Wat ik vooral leuk vond, was de mogelijkheid om projecten van begin tot eind te beheren. Dit omvatte het voorbereiden van documenten met betrekking tot mogelijke productklachten, het verzamelen van informatie en het verwerken van feedback van teamleden. Het was een samenwerkingsproces waarbij effectieve communicatie en coördinatie een belangrijke rol speelden!

 

Professionele groei stimuleren 
 

Mijn doel is om mijn technische expertise te verbeteren en praktijkervaring op te doen. Ik stel het erg op prijs dat Strand me hierin ondersteunt door relevante opleidingsmogelijkheden aan te bieden!

Via regelmatige mentorsessies dragen ze aanzienlijk bij tot de ontwikkeling van mijn carrière door het aanleren van soft skills. Ik kreeg ook de kans om regelmatig een mentor te ontmoeten die de tijd nam om mijn technische vragen te beantwoorden.


Ik denk dat deze persoonlijke aanpak Strand onderscheidt en mijn loopbaanontwikkeling sterk beïnvloedt.  

 

Mentoring programme 2024

 

De Strandie ervaring 
 

Ik ben een uitgaand persoon, dus ik waardeer een bedrijfscultuur die allerlei evenementen en initiatieven aanmoedigt. We maken allemaal deel uit van een hechte gemeenschap!


Strand's toewijding om grenzen te verleggen en kansen te bieden past bij mij en zorgt voor een omgeving waar persoonlijke - en professionele groei wordt aangemoedigd en ondersteund.

Til je carrière naar een hoger niveau, sluit je aan bij de Strand community!

 

Overzicht