Maak kennis met Antoine Orban, QC Microbiology Lab Technician bij Strand.

Geschreven door
Alyssa Lefever
Sisu - Alyssa Lefever
  • Testimonial
  • Pharmaceutical Affairs
  • 02min. leestijd

We spraken met Antoine Orban, QC Microbiology Lab Technician bij Strand. Antoine waardeert met name de initiatieven op het gebied van Talentmanagement, die hem hebben geholpen op zowel professioneel als persoonlijk niveau te groeien.

 

Hoe ben je in aanraking gekomen met Strand?

Ik heb Strand ongeveer een jaar geleden ontdekt. Sally van Isacker nam spontaan contact op en legde uit wat consultancy inhield en wat Strand mij kon bieden. De nadruk op menselijkheid en de voortdurende verbetering van hun talent trokken me meteen aan.

Er was een open positie in Kwaliteitscontrole en mijn profiel en laboratoriumervaring waren relevant. Het ene leidde tot het andere, en ik kreeg een vast contract aangeboden. Om te vieren, ging ik koffie drinken met Raphaël Castermans, mijn Business manager, en Sally. Het was geweldig!

 

Wat brengt de begeleiding van de Talent Managers je zowel op professioneel als persoonlijk niveau?

De begeleiding van de Talent Managers is een echte toegevoegde waarde. Het feit dat ze aandacht besteden aan zowel persoonlijk als professioneel welzijn heeft me overtuigd om lid te worden van de Strandies.Aan het begin van de opdracht voerden we een open en directe discussie om te beoordelen of alles soepel verliep voor mij. Dit stelde ons ook in staat om de hoogste tevredenheid aan de klant te bieden.

Op een later tijdstip kreeg ik de kans om na te denken over mijn drivers en mijn karaktertype. Dat had ik nog nooit eerder gedaan, en het stelde me in staat om meer inzicht te krijgen in hoe ik de wereld benader. Het was interessant om naar het grotere geheel te kijken, en het heeft me zelfs op persoonlijk niveau geholpen. Ik ben blij dat Strand me dit soort instrument heeft aangeboden!

 

Hoe dragen trainingsessies, zoals de "technical coffee corners", bij aan jouw voordeel?

De trainingen zijn zeer praktisch om meer inzicht te krijgen in specifieke gebieden waar men weinig of niets van af weet. Afgelopen zomer hebben vier Strandies een sessie over Regulatory Affairs gegeven, en ik vond het zeer interessant!

De farmaceutische wereld is uitgebreid, en dit soort training biedt een algeheel overzicht en stelt iedereen in staat om hun ervaringen uit te wisselen.

 

Technical Coffee Corner.

 

Kun je een paar voorbeelden geven van andere trainingen waaraan je hebt deelgenomen?

Omdat ik een training heb gevolgd als laboratoriumprofessional, stelde Strand me in staat om mijn kennis op het gebied van Quality Assurance te verbreden. Ik kreeg de kans om deel te nemen aan een tweedaagse trainingssessie over afwijkingen, CAPA, wijziging van controle en klachten. Ik heb ook een training gevolgd over emotionele intelligentie, wat belangrijk is voor het bevorderen van professionele interacties.

Er worden ook veel activiteiten georganiseerd om te ontspannen en verdere uitwisseling onder consultants aan te moedigen!

 

 

 

Overzicht