• Home
  • Business Case - Glacio/Ijsboerke

Business Case - Glacio/Ijsboerke

"De snelheid waarmee Strand onze nieuwe collega wist te vinden, bewijst de performantie en accuraatheid van hun netwerk."

Topkwaliteiten

  • Betrouwbaar en flexibel
    “Een woord is een woord. Ook na 21u00 ’s avonds.”
  • Fijnmazig netwerk
    “Zelfs al ligt ons hoofdkwartier in een meer landelijk gebied, Strand Associates Consulting weet ook daar de juiste mensen te vinden.”
  • Resultaatgericht
    “Een exclusieve samenwerking start met wederzijds vertrouwen. Het wederzijds engagement was er. Het resultaat ook.”
 

“In een krappe arbeidsmarkt wordt het spel keihard gespeeld. Je krijgt maar één kans. De kunst is om van begin tot eind correct, open en to the point te blijven zodat niemand voor verrassingen komt te staan.”

Yves Peeters - Chief HR Officer Glacio

Wanted: ondernemend SAP-coördinator

Yves Peeters: “We zochten iemand met brede kennis, een open geest en zin voor collegialiteit en dialoog. Niet iemand die vanop zijn eiland support levert. Wel een collega die creatief meedenkt, ondernemend is en zijn verantwoordelijkheid opneemt. Wij hebben geen tijd voor grote woorden. Goed luisteren naar de klant maakt al de helft van het werk. Korte communicatielijnen, zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”

Gezocht & gevonden: resultaatgericht vertrouwen

Yves Peeters: “De toegewijde manier waarop zijn team in amper drie weken tijd de juiste kandidaat wist te vinden, heb ik zelden meegemaakt. En ik kan vergelijken. Omdat Strand continu en proactief voeling houdt met zijn uitgebreide netwerk konden ze heel snel waardevolle kandidaten matchen met onze vraag. Tijdens onze exclusieve samenwerking was er dan ook oog voor onze specifieke contracteisen. Zo creëer je vertrouwen en mondt de samenwerking uit in een duidelijk win-winverhaal.”

Waarom slaagt Strand Associates Consulting in zijn opdracht?

Yves Peeters: “Omdat ze woord houden. En ze over de kennis beschikken om kandidaten zinvol te screenen op hun gespecialiseerde competenties. Dat is uiterst comfortabel en geruststellend werken. Bovendien bewijst de onvoorstelbare snelheid waarmee Strand onze nieuwe collega wist te vinden, de performantie van hun netwerk. Ze speelden niet alleen kort en duidelijk op bal, ze waren ook 24/7 bereikbaar. In een krappe arbeidsmarkt wordt het spel keihard gespeeld. Je krijgt maar één kans. De kunst is om van begin tot eind correct, open en to the point te blijven zodat niemand – kandidaat, rekruteerder, klant – voor verrassingen komt te staan.”

Wie is Glacio/Ijsboerke

Flexibiliteit en creativiteit tillen de roomijsspecialist met hoofdkwartier in Beerse op tot een uniek en sterk bedrijf in zijn sector. De internationale markt roemt behalve de topkwaliteit van zijn ijsdesserts, ook de wendbaarheid waarmee Ijsboerke de markt en de seizoenen op zijn wenken bedient. Niet voor niets staat de kolibrie – steeds op zoek naar de beste nectar – symbool voor de groep (Glacio) en zijn honderden medewerkers.

www.ijsboerke.be