} Business case - Claude Herbiet - Strand
 • Home
 • Business case - Claude Herbiet

Business Case - Claude Herbiet (GSK)

“Strand Associates Consulting  stelt de continuïteit van de dienstverlening boven het kosten- of winstplaatje.”

Topkwaliteiten

 • Integer en transparant
  “Twee kwaliteiten die matchen met de waarden van onze bedrijfscultuur.”
 • Focus en proactief
  “De oplossing primeert. Geen kandidaten om de kandidaten.”
 • Betrouwbaar en to the point
  “Een woord is een woord.  En weinig woorden volstaan om correct aan te voelen wat we zoeken.”
 • Snel en kwaliteit
  “Tussen vraag en aanwerving zit soms maar een week. En dat voor specifieke nicheprofielen.”
 

"Strand Associates Consulting voelt de pols van ons departement heel precies en kan daardoor heel snel op de bal spelen. Zo winnen wij op onze beurt veel tijd."

Claude Herbiet - Product Coordination & Stability Manager at GSK

Wanted: experten die nooit inbinden

Claude Herbiet: “We zoeken ervaren experten met zowel een technische als wetenschappelijke achtergrond. En met voeling met de farmaceutische regulering. Mensen die bovendien autonoom en flexibel hun eigen workload kunnen beheren, prioriteiten durven stellen, nooit inbinden op kwaliteit en toch binnen de soms heel strakke deadlines blijven. Zo’n profielen liggen niet voor het grijpen. Onze business is zo specifiek en toch komt Strand steeds opnieuw met de juiste kandidaten op de proppen.”

Gezocht & gevonden: partner met dezelfde pols

Claude Herbiet: “Toen ik bij GSK aan de slag ging, was Strand Associates Consulting al enkele jaren een bevoorrechte rekruteringspartner. Het klikte meteen met Matthieu die intussen al verschillende waardevolle medewerkers aanreikte. Strand Associates Consulting voelt de pols van ons departement heel precies en kan daardoor heel snel op de bal spelen. Zo winnen wij op onze beurt veel tijd en kunnen we blijven focussen op de kern van onze opdracht en onverwachte pieken in de workload opvangen. Dat werkt heel comfortabel en geruststellend.”

Waarom slaagt Strand in zijn opdracht?

Claude Herbiet: “Een opdracht die in principe een maand duurt, slaagt Strand in een week tijd af te ronden. Omdat ze echt luisteren, en aanvoelen welk profiel we zoeken. Hun uitgebreide en up-to-date netwerk is daarbij een uiterst sterke troef. Bovendien zijn ze niet gebonden aan een eigen pool van consultants waardoor ze altijd de beste kandidaten – lees niet altijd de meest winstgevende – kunnen voorstellen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Niet rond de pot draaien. Een woord is een woord. En loopt er al eens iets fout, dan wordt er een oplossing gezocht waarbij alle partijen – klant, kandidaat en rekurteerder – winnen.”

Wie is Claude Herbiet

Drie jaar al leidt hij een team verantwoordelijk voor de productcoördinatie en -stabiliteit binnen het departement Global Quality Control. In mensentaal: samen met een handvol hoogopgeleide medewerkers controleert hij de stabiliteit van een geneesmiddel of vaccin dat op de markt wordt gebracht en zorgt hij voor de gedetailleerde technische documentatie. En dat voor zowel interne (andere GSK-departementen) als externe klanten (overheden, labo’s …).

www.be.gsk.com