} Specialist in ICT jobs - Strand

ICT & Digital

We gidsen klanten doorheen hun ICT & Digital projecten: van strategie tot architectuur, ontwikkeling en analyse. Om de kennis van onze professionals up-to-date te houden, investeren we continu in training.

Specialist in ICT jobs!

Ons credo: weet waarover je spreekt! Het klikt met ICT professionals, omdat we dezelfde taal spreken. Door de activiteiten van collega’s in de sector, wordt onze job vaak geminimaliseerd tot cv’s schuiven en ‘keyword recruitment’. Wij vinden het cruciaal om jouw expertise volledig te snappen. Het is een kwestie van gezond verstand. Hoe moeten we anders de beste carrièremogelijkheden voor jou spotten?

Voor ICT vacatures bij onze klanten zijn we steeds op zoek naar geschoolde professionals – junior en senior – met een expertise in Web & Mobile Development, Web & Mobile Architecture, Functional Analysis, Business Analysis, Digital Strategy, Digital Analytics & Operations, Social Media and Project Management.  Aarzel niet om ons te contacteren voor een eerste, informeel gesprek over jouw mogelijkheden binnen Strand.

Diensten

Consultancy

Word lid van de familie. Als consultant zal je jouw carrière stap voor stap kunnen uitbouwen op uitdagende, tijdelijke projecten bij (één van) onze klanten. Bovendien krijg je toegang tot opleidingen, toffe evenementen en exclusieve incentives.

Freelancing

Werk als onafhankelijke, zelfstandige consultant met partners van Strand. Je krijgt exclusieve toegang tot een breed netwerk van bedrijven die op zoek zijn naar jouw expertise.

Project Staffing

Voor onze trouwste klanten zetten we volledige teams van professionals in. Samen creëren ze toegevoegde waarde door strategische projecten succesvol op te leveren.

Permanente Rekrutering

We helpen getalenteerde werknemers met het vinden van een nieuwe vaste job. Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Met meer dan 9 jaar ervaring hebben we bewezen dat we werkgevers en werknemers op een kwalitatieve manier met elkaar kunnen matchen.

Carrière bij Strand

Bij Strand bouwen we een consultancy organisatie 2.0. In de komende jaren is onze ambitie om de consultancy en rekruteringsmarkt uit te dagen met innovatieve initiatieven. Ons doel is om waarde te creëren met en voor iedereen met wie we samenwerken, zodat we samen een betere toekomst kunnen vormgeven. Het menselijke moet terug centraal staan bij zakendoen.

Tegen eind 2020 willen we 300 consultants tewerk stellen, tegen eind 2022 zelfs 600 consultants. Een ferme doelstelling die we niet uit de weg gaan. Sinds 2016 werden we jaarlijks genomineerd als Trends Gazelle binnen de categorie van de snelst groeiende KMO’s in Vlaanderen. We zijn op de goede weg, maar om onze groei te onderhouden hebben we nood aan de juiste mensen!

Wil je deel uitmaken van een organisatie die de toekomst van consultancy wil hertekenen, aarzel niet! We zullen je trainen zodat jij de beste versie van jezelf wordt. Kom vrijblijvend praten over jouw carrièremogelijkheden bij Strand.

Contacteer ons >

 

Andere inzichten in ICT & Digital

“Technology made large populations possible; large populations now make technology indispensable.”

Joseph Wood Krutch

Recente jobs in ICT & Digital

Ontmoet onze mensen

Hi, ik ben Mickaël !

Mickaël Goudmaeker

Team Leader - Senior Associate HR, Finance, Legal, ICT

m.goudmaeker@strandassociates.be

+32 (0)2/644.01.04

Eén en al oor!

Om je te woord te staan,
verkiezen we mensen boven bots. 
We proberen steeds binnen
de 48 uur te antwoorden.

Contacteer ons