} Industrieën - Strand

Industrieën die we servicen

Hoe zit jouw industrie in elkaar? Dat vinden we cruciaal om te snappen. Daarom investeren we continu in de marktkennis van onze vertegenwoordigers zodat zij jullie ondernemingbehoeftes juist kunnen inschatten.

Olie & Gas

Omwille van de huidige uitdagingen op de markt leggen Olie & Gas bedrijven hun focus steeds meer op duurzaamheid, nieuwe business modellen, innovatieve brandstofalternatieven en technologische partnerships. De vraag naar talent was nog nooit zo groot!

Ontdek onze visie op Olie & Gas

Retail & Distributie

Zowel innovatieve e-commerce organisaties en traditionele retailers ervaren dezelfde operationele uitdagingen: de consument verwacht dat producten onmiddellijk beschikbaar zijn en/of dezelfde dag geleverd worden. Hiaten in de Belgische wetgeving maken het moeilijk om concurrentieel te blijven met onze buurlanden.

Ontdek onze visie op retail en distributie

Pharma & Life Sciences

Uitdagende productiekosten, veranderende regulerende & operationele omgevingen en de opkomst van generische geneesmiddelen verplichten de sector om te specialiseren, uit te besteden en partnerships aan te gaan. Zijn jouw mensen klaar om samen te werken en kennis te delen?

Ontdek onze visie op Pharma & Life Sciences

ICT & Digital

De vruchten van digitalisatie zullen het snelst geplukt worden door organisaties die open staan voor samenwerking. Nieuwe functies zoals Chief Digital Officer en Chief Customer Officer moeten de digitale transformatie vooruit stuwen door departementen samen te brengen. Is jouw bedrijf klaar voor digitalisering?

Ontdek onze visie op ICT & Digital

Food & Beverage

De eetgewoontes van hedendaagse consumenten, in het bijzonder de millenials, zijn sterk veranderd. Gebruiksgemak, natuurlijk en gezond zijn meer dan modewoorden in deze industrie. Beantwoorden jouw producten aan de veranderende vraag?

Ontdek onze visie op Food & Beverage

Eén en al oor!

Om je te woord te staan,
verkiezen we mensen boven bots. 
We proberen steeds binnen
de 48 uur te antwoorden.

Contacteer ons