} Pharma & Life Sciences - Strand

Pharma & Life Sciences

Uitdagende productiekosten, veranderende regulerende & operationele omgevingen en de opkomst van generische geneesmiddelen verplichten de sector om te specialiseren, uit te besteden en partnerships aan te gaan. Zijn jouw mensen klaar om samen te werken en kennis te delen?

Een team van Pharma & Life Sciences experts om uw nood aan talent in te schatten

Onze vertegenwoordigers hebben meer dan 15 jaar consultancy ervaring. Toch investeren we continu en intensief in opleidingen zodat hun kennis en ervaring relevant blijven voor een markt in beweging:

  • Business modellen die de patiënt centraal zetten, zullen de winnaars van de verliezers onderscheiden;
  • Strengere regelgeving en een toenemende werkdruk bij tijdelijke projecten in Quality Management zorgen voor een groeiende nood aan uitbesteding in Quality & Regulatory;
  • Digitale kanalen zullen samenwerking faciliteren tussen professionals in Healthcare & Life Sciences;
  • De regelgeving blijft onderhevig aan continue verandering:
    … 

Kennis van zaken

30+ getalenteerde Pharma & Life Sciences consultants met een focus op resultaat

Afhankelijk van jouw bedrijfsnoden zetten we (een team van) consultants in met relevante vaardigheden en het juiste ervaringsniveau. We doen beroep op Strand consultants op onze loonlijst, aangevuld met freelancers waarmee we al langdurig samenwerken.

Onze vertegenwoordigers hebben allemaal een T-profiel: sterk gespecialiseerd binnen één niche zonder voeling te verliezen met hoe andere departementen werken. Als consultant snappen ze het grotere (business) plaatje en dat vinden we noodzakelijk om jouw uitdagingen juist aan te pakken.

Klanten die ons vertrouwen

We hebben succesvolle partnerships met UCB Pharma, Catalent Pharma Solutions, Novartis, GSK Vaccines, Zoetis, Pfizer, Sandoz, Lonza, Plasma Industries, SGS, Reckitt Benkiser, Ansell Healthcare …

Klanttevredenheid

We gaan een stapje verder dan klanten tevreden stellen. We willen dat onze klanten anderen vertellen over hoe geweldig het is om met Strand samen te werken! Sinds 2015 analyseren we onze dienstverlening op de Pharma & Life Sciences markt aan de hand van de Net Promotor Score van Bain & Company:

  • 96% van de Pharma & Life Sciences professionals waren tevreden over de samenwerking.
  • 63% van de Pharma & Life Sciences professionals zouden Strand proactief aan anderen aanbevelen. 
  • Gemiddeld scoren Pharma & Life Sciences professionals Strand een 8,8 op 10.

(Cijfers van 2016) 

Expertises

Eén en al oor!

Om je te woord te staan,
verkiezen we mensen boven bots. 
We proberen steeds binnen
de 48 uur te antwoorden.

Contacteer ons