7/20/2017 - Gepost in Strand Associates

Klantenbelofte

Onze succesformule: Menselijk + Ferm + een beetje Strand magie!

1. Ons netwerk van mensen zorgt voor waardecreatie

Consultancy is in essentie een kennisoverdracht tussen mensen. Toch focussen zoveel bedrijven op de (niet-menselijke) processen, raamwerken en/of strategieën om succesvol te zijn. Mensen stuwen technologie, niet andersom! Onze mensen zijn de sleutel voor het succes van onze klanten:

  • Experten per industrie: onze vertegenwoordigers worden continu en intensief getraind, zodat ze de nodige kennis en ervaring bezitten om de uitdagingen van jouw industrie te snappen.
  • Consultants per expertise: afhankelijk van jouw bedrijfsbehoefte, zetten we één of meerdere consultants in met een expertise in Engineering, Pharmaceutical Affairs, Supply Chain Management and/or ICT.

Onze mensen hebben allemaal een T-profiel: sterk gespecialiseerd binnen één niche zonder voeling te verliezen met hoe andere departementen werken. Als consultant snappen ze het grotere (business) plaatje en dat vinden we noodzakelijk om jouw uitdagingen juist aan te pakken.

We verkopen geen kant-en-klare oplossingen! Nochtans zijn zulke praktijken schering en inslag in onze markt. We hebben dit vroeger ook geprobeerd, maar het werkt simpelweg niet (voor ons). Het enige wat we je beloven is dat we samen zullen zitten om echt naar je verhaal te luisteren, zodat we jou van ons beste advies kunnen voorzien.

 

2. Ferm in alles wat we doen

Bij Strand trainen we ons brein om divergent te denken. 

We stellen de status quo in vraag. Telkens hetzelfde doen op dezelfde manier, gewoon omdat het altijd zo werd gedaan, is niet hoe wij het doen. We bieden geen reeks van voorgekauwde oplossingen aan en zeggen; “kies maar”!

We zullen soms ‘nee’ (moeten) zeggen! We zullen kritisch zijn in elke stap van onze samenwerking, want we werken niet voor jou, we werken met jou! Eerlijk én kritisch zijn stuwt ons naar een hoger niveau en zorgt voor de grootste groei. We geloven in partnerships. Jij ook?

 

3. Een beetje Strand magie

Als middelgrote consultancy partner moeten we niet onderdoen voor de grote jongens, dankzij de synergie van onze niche netwerken en rekruteringservaring. Het stelt ons in staat om snelle oplossingen aan te bieden, zonder in te boeten op kwaliteit!

  • We hebben een uitgebreid team van gedreven professionals met de nodige expertise binnen uw sector.

Wat als we voor jouw specifieke uitdaging nu net niet de nodige kennis in huis hebben? Wel, dan zoeken we die binnen ons netwerk!
In 2009 startte Strand Associates Consulting als pure rekruteringspartner. Sindsdien groeiden we jaarlijks met tenminste 30 percent. Geen toeval, we weten waarmee we bezig zijn. Dit geeft ons een enorm concurrentieel voordeel: hebben we niet de nodige expertise in huis, dan gaan we de markt op en vinden we hem/haar sneller dan de traditionele consultancy bedrijven! 

Logisch toch? Tot wie wendt een traditionele consultancy partner zich als er nood is aan een specifieke expert? Juist, een gespecialiseerde rekruteringspartner. Doorheen de jaren hebben we een set vaardigheden verworven die ons in staat stelt om latente talenten snel te vinden, vaak in minder dan 48 uur!

  • We hebben de rekruteringsvaardigheden om snel ons team van consultants uit te breiden wanneer nodig.
  • We hebben toegang tot een enorm netwerk van freelance consultants, op zoek naar een volgend project.
 

Nieuws